Google Ads -palvelut

Kyllähän tätä Google Adsia on jo aika kauan tullut näpyteltyä. Itse asiassa jo 7 vuotta.

Anna Forsten

Olen Google Ads -konsultti, jolla on jo vuosien kokemus päivittäisestä Google Ads -työstä. Palveluihini kuuluvat Google Ads -projektit ja valmennukset verkkokauppiaille ja media- ja mainostoimistoille. Tunnen Google Adsin kuin omat taskuni!

Miksi hakata päätä seinään Google Adsin kanssa? Ongelma, jota olet koittanut ratkoa jo pitkään, todennäköisesti hoituu asiantuntijan konsultaatiossa saman tien.

Anna Forsten

Erikoistun verkkokauppojen Google Adsiin, koska verkkokauppojen kanssa työskennellessä ei tarvitse arvata mainonnan tavoitetta (ainahan se on myynti) ja verkkokauppojen navigaatiorakenne on usein suoraan monistettavissa Google Ads -tilin rakenteeksi. Helppoa ja selkeää. Verkkokauppavalmennusten ja muiden verkkokauppiaiden Google Ads -projektien lisäksi teen myös Google Ads -mainontaa media- ja mainostoimistoille alihankintana.

Google Ads -kriisi? Minä hoidan!

Anna Forsten

Kauhutilanteet tilillä tai firman ainoa Google Ads -tekijä äkillisellä sairaslomalla? Anna Google-messiaan auttaa! Tulen avuksi kun hätä on suurin. Näitä tilanteita on kertynyt matkan varrelle jo vaikka kuinka, joten mikään paniikki ei ole minulla liian suuri selätettäväksi. Nou hätä!

Palvelupaketit

Tutustu palvelupaketteihin ja varaa kalenteristani jutteluaika.

Juodaan etänä kupponen kuumaa ja jos yhteistyöhön päädytään, niin voidaan laittaa projekti käyntiin saman tien.

Google Ads -valmennus verkkokauppiaille

Opi tekemään mainontaa itse
500 + ALV 24% / valmennuskerta
  • Opi Google Ads -mainontaa täsmävalmennuksilla. Suunnittelen sinulle valmennusprosessin tai vaihtoehtoisesti voit varata valmennuskertoja tarpeesi mukaan. Kertavalmennuksista aina jopa vuoden kestäviin valmennuksiin.

Google Ads alihankintana

Mediatoimistoille ja mainostoimistoille
100 + ALV 24% /h
  • Senior-tason Google Ads -osaaja lomatuuraajaksi, kiireavuksi tai NB-casen tueksi. Asiakas/projektikohtainen tuntikirjaus 15 min tarkkuudella ja laskutus kuun vaihteessa.