Google Ads -konsultti

Olen Google Ads -konsultti, jolla on jo vuosien kokemus päivittäisestä Google Ads -työstä. Palveluihini kuuluvat Google Ads -projektit ja valmennukset verkkokauppiaille ja media- ja mainostoimistoille. Tunnen Google Adsin kuin omat taskuni.

Kyllähän tätä Google Adsia on jo aika kauan tullut näpyteltyä. Itse asiassa jo 7 vuotta.

SEO-konsultti
Google Ads -konsultti Anna Forsten

Google Ads -kriisi?
Minä autan!

Kauhutilanne tilillä tai firman ainoa Google Ads -tekijä äkillisellä sairaslomalla? Tuliko äkillinen tarve senior-tason Google Ads -tekijälle tai interim SEM Specialistille ennen kuin rekry saadaan maaliin? Anna Google-messiaan auttaa!

Tulen avuksi kun hätä on suurin. Näitä tilanteita on kertynyt matkan varrelle vaikka kuinka, joten mikään paniikki ei ole liian suuri selätettäväksi. Nou hätä!

Anna on kaaoksenkestävä Google-oppaasi

Palvelupaketit

Tutustu palvelupaketteihin ja varaa kalenteristani jutteluaika.

Juodaan etänä kupponen kuumaa ja jos yhteistyöhön päädytään, niin voidaan laittaa projekti käyntiin saman tien.

Google Ads -valmennus verkkokauppiaille

Opi tekemään mainontaa itse
500 + ALV 24% / valmennuskerta
  • Opi Google Ads -mainontaa täsmävalmennuksilla. Suunnittelen sinulle valmennusprosessin tai vaihtoehtoisesti voit varata valmennuskertoja tarpeesi mukaan. Kertavalmennuksista aina jopa vuoden kestäviin valmennuksiin.

Google Ads freelancer

Mediatoimistoille ja mainostoimistoille
100 + ALV 24% /h
  • Senior-tason Google Ads -osaaja lomatuuraajaksi, kiireavuksi tai interim Senior SEM Specialistiksi. Asiakas/projektikohtainen tuntikirjaus 15 min tarkkuudella ja laskutus kuun vaihteessa.