Google Ads freelancer

Freelancer-työ ja alihankinta media- ja mainostoimistoille vuosien kokemuksella.

Senior-tason freelancer vaativiin projekteihin nopealla aikataululla. Myös loma- ja kiiretuuraukset sekä työvoimavajepaikkaukset.

Mitä?

Google Ads freelancer ja alihankinta

Kenelle?

Media- ja mainostoimistot

Miksi?

Jotta voit tarjota asiakkaillesi laadukasta Google Ads -mainontaa ilman keskeytyksiä

Kuka konsultoi?

Anna Forsten on Google-näkyvyyden (SEO, Google Ads) kehittämiseen erikoistunut yrittäjä. Työhistoriassa mm. Vistaprint, Ifolor, MTV ja Eurokangas, täyspäiväisenä yrittäjänä vuodesta 2019.

Forsten konsultoi oman yrityksensä kautta verkkokauppiaita, ja hän toimii useiden media- ja mainostoimistojen alihankkijana ja kouluttajana. Forsten tekee pitkäaikaista freelancer-työtä mm. GroupM-mediatoimistolle sekä Mainostoimisto Ilmeelle.

Google-näkyvyyden konsultti Anna Forsten

Hinta:
Google Ads freelancer

110 € + ALV
per tunti

Esimerkkejä Google Ads freelance -projekteista

Google Ads -kiireapu ja lomitus

Kun tiimin kädet ovat täynnä töitä ja avaintekijöitä on lomalla tai kiinni muissa töissä, Google Ads freelancer varmistaa, että asiakkaita palvellaan laadukkaasti ja ammattitaidolla ilman häiriöitä. Freelancerille voidaan luoda oma sähköpostiosoite toimiston domainille, jolloin freelancer näkyy asiakkaille yrityksen työntekijänä.

Väliaikainen Senior SEM Specialist

Google Ads -osaajien rekryprosessi voi venyä pitkäksi, koska kokeneita tekijöitä ei ole jonoksi asti. Voit ottaa Google Ads freelancerin väliaikaisesti töihin kunnes uusi tekijä saadaan töihin.

Senioritason Google Ads -osaaja junnujen tueksi

Tekijöitä ja halua oppimiseen löytyy, mutta kaipaisitte kokeneen osaajan tukea? Google Ads freelancer voi ottaa vaativimmat asiakkuudet hoitoon ja samalla kouluttaa Google Adsin junior-osaajista senioreita. Koulutustuntien tuntihinta on 130€+ALV/h.

Kuinka homma hoituu?

Tutustutaan ensin. Varaa aika sivun alalaidasta. Jos löydämme yhteisen sävelen, voidaan aloittaa hommat vaikka saman tien.

Ensin laitetaan käyttöoikeudet kuntoon ja käydään läpi asiakkaat ja asiakkuuksille varatut tunnit. Merkitsen käytetyt työtunnit 15 minuutin tarkkuudella exceliin, jonka perusteella lähetän työstä verkkolaskun 14 vrk maksuajalla. 

Kuinkas tästä edetään?

Varaa jutteluaika kalenteristani. Kerro tilanteesi, tarpeesi ja toiveesi. Voit myös soittaa tai lähettää minulle viestin.