Google-näkyvyyden palvelut

Forsten Digitalilta saat kaikki Google-näkyvyyden kehittämiseen liittyvät projektit ja koulutukset. Näitä ovat esimerkiksi SEO– ja Google Ads -näkyvyyden kehittämiseen liittyvät valmennukset, auditit, uudistukset, koulutukset ja tuuraukset.

 

Onko sinulla Google-näkyvyyden täsmätarve?

Haluatko omistaa Googlen hakutulosnäkymän liiketoimintasi kannalta tärkeällä sanalla? Tarvitsetko Google-strategian ja toimenpidelistauksen, jotta voit itse kehittää sivustosi näkyvyyttä? Ota yhteyttä ja saat tarjouksen!

Palvelupaketit

Tutustu palvelupaketteihin ja varaa kalenteristani jutteluaika.

Juodaan etänä kupponen kuumaa ja jos yhteistyöhön päädytään, niin voidaan laittaa projekti käyntiin saman tien.

Google Ads -valmennus verkkokauppiaille

Opi tekemään mainontaa itse
500 + ALV 24% / valmennuskerta
  • Opi Google Ads -mainontaa täsmävalmennuksilla. Suunnittelen sinulle valmennusprosessin tai vaihtoehtoisesti voit varata valmennuskertoja tarpeesi mukaan. Kertavalmennuksista aina jopa vuoden kestäviin valmennuksiin.

SEO-valmennus verkkokauppiaille

Opi kehittämään verkkokauppasi orgaanista hakukonenäkyvyyttä
500 + ALV 24% / valmennuskerta
  • Opi hakukoneoptimointia täsmävalmennuksilla. Suunnittelen sinulle valmennusprosessin tai vaihtoehtoisesti voit varata valmennuskertoja tarpeesi mukaan. Kertavalmennuksista aina jopa vuoden kestäviin valmennuksiin.

SEO sivusto­uudistuksessa

SEO-asiantuntija mukaan sivusto­uudistus­projektiin
3375 + ALV 24%
  • Huomioi SEO jo sivustouudistuksen suunnitteluvaiheessa ja varmista että sivustouudistus ei romuta olemassa olevaa näkyvyyttä. Lopuksi saat vinkit ja ohjeet SEOn jatkokehittämiseen.

Google Ads -koulutus media- ja mainos­toimistoille

Uusia Google-osaajia tiimiinne
8250 + ALV 24%
  • Koulutan työntekijöistänne Google Ads -osaajia. Koulutustileinä käytetään toimistonne mainostilejä. Etäkoulutus, kesto 2-3 kk.

SEO freelancer

Mediatoimistoille ja mainostoimistoille
110 + ALV 24% /h
  • Senior-tason SEO-osaaja lomatuuraajaksi, kiireavuksi tai interim SEO Manageriksi. Asiakas/projektikohtainen tuntikirjaus 15 min tarkkuudella ja laskutus kuun vaihteessa.

Google Ads freelancer

Mediatoimistoille ja mainostoimistoille
110 + ALV 24% /h
  • Senior-tason Google Ads -osaaja lomatuuraajaksi, kiireavuksi tai interim SEM manageriksi. Asiakas/projektikohtainen tuntikirjaus 15 min tarkkuudella ja laskutus kuun vaihteessa.

Jutellaanko?

Kerro tarpeesi ja toiveesi, ja minä kerron, miten voin olla avuksi. Juodaan etänä kupponen kuumaa, ja samalla lupaan antaa vinkkejä Google-näkyvyytesi kehittämiseen. Toivottavasti voimme aloittaa yhteistyön palaverimme jälkeen!