SEO-palvelut

Teen SEO-projekteja, kuten SEO sivustouudistuksessa, hakusanatutkimukset ja Google-strategiat, sekä valmennuksia. Minä en ole mediatoimisto, jolle ”ulkoistetaan SEO”. Minä olen konsultti, joka tekee SEOa kanssasi, sillä sinä tunnet oman sivustosi parhaiten ja minä taas tunnen SEOn. Tämä työnjako on myös kustannustehokas: ole sinä brändi- ja verkkokauppa-asiantuntija, ja minä annan käyttöösi kovimman SEO-osaamiseni. Yhteistyössä hyvä tulee!

Parhaat SEO-tulokset tehdään yhdessä.

SEO-konsultti

SEO-konsultti, jolla on kokemusta ja näkemystä

Olen vahvan analyyttinen SEO-strategikko. Minua kiinnostaa, miten ja miksi ihmiset käyttäytyvät, kun heille iskee äkillinen tai harkittu tarve löytää tietoa. 

Tämä kiinnostus johti minut SEO:n äärelle jo vuonna 2008. SEOn avulla voin auttaa ihmisiä löytämään sen mitä he tarvitsevat.

SEO on internetin Tinder: se yhdistää verkkokaupan ja asiakkaat.

Ymmärrän SEO-palvelun ostajaa

Olen toiminut markkinointipäällikkönä. Osaan siis asettua konsulttina moneen rooliin: ymmärrän sekä verkkokauppiaan, markkinoinnin ostajan että Google-hakuja tekevien potentiaalisten asiakkaiden tarpeita.

Olen itsekin ulkoistanut markkinointipalveluja ja SEO-työtä. Tiedän, se on vaikeaa

SEO-Palvelupaketit

Valitse näistä tai pyydä räätälöity tarjous sinun tarpeisiisi!

SEO sivusto­uudistuksessa

SEO-asiantuntija mukaan sivusto­uudistus­projektiin
2925 + ALV 24%
  • Huomioi SEO jo sivustouudistuksen suunnitteluvaiheessa ja varmista että sivustouudistus ei romuta olemassa olevaa näkyvyyttä. Lopuksi saat vinkit ja ohjeet SEOn jatkokehittämiseen.

SEO-valmennus verkkokauppiaille

Opi kehittämään verkkokauppasi orgaanista hakukonenäkyvyyttä
500 + ALV 24% / valmennuskerta
  • Opi hakukoneoptimointia täsmävalmennuksilla. Suunnittelen sinulle valmennusprosessin tai vaihtoehtoisesti voit varata valmennuskertoja tarpeesi mukaan. Kertavalmennuksista aina jopa vuoden kestäviin valmennuksiin.

SEO freelancer

Mediatoimistot ja mainostoimistot
100 + ALV 24% / tunti
  • Senior-tason SEO-osaaja lomatuuraajaksi, kiireavuksi tai NB-casen tueksi. Asiakas/projektikohtainen tuntikirjaus 15 min tarkkuudella ja laskutus kuun vaihteessa.

No mitäs luulet?

Tulisiko meistä hyvä tiimi? Varaa SEO-henkinen jutteluhetki kalenterista!