SEO freelancer

SEO freelancer ja alihankinta media- ja mainostoimistoille vuosien kokemuksella.

Apua vaativiin projekteihin nopealla aikataululla. Myös loma- ja kiiretuuraukset sekä työvoimavajepaikkaukset.

Verkkokaupan SEO

Mitä?

SEO freelancer ja alihankinta

Kenelle?

Media- ja mainostoimistot

Miksi?

Jotta voit tarjota asiakkaillesi laadukasta hakukoneoptimointia ilman keskeytyksiä

Kuka konsultoi?

Anna Forsten on Google-näkyvyyden (SEO, Google Ads) kehittämiseen erikoistunut yrittäjä. Työhistoriassa mm. Vistaprint, Ifolor, MTV ja Eurokangas, täyspäiväisenä yrittäjänä vuodesta 2019.

SEO-kokemusta Forstenilla on jo vuodesta 2008. Hän on saanut todistettavasti tuloksia aikaan etenkin verkkokauppojen hakukoneoptimoinnissa.

Forsten konsultoi oman yrityksensä kautta verkkokauppiaita, ja hän toimii useiden media- ja mainostoimistojen alihankkijana ja kouluttajana. Forsten tekee pitkäaikaista Google Ads- ja SEO freelancer-työtä mm. GroupM-mediatoimistolle sekä Mainostoimisto Ilmeelle.

Google-näkyvyyden konsultti Anna Forsten

Hinta:
SEO freelancer

110 € + ALV
per tunti

Esimerkkejä SEO freelance -projekteista

Osaamistani on etenkin SEO-strategiat, sivustouudistukset ja sisällön hakusanaoptimointi. Teen lisäksi linkinhankintaa. Teknisen SEO:n osalta en koodaa itse, vaan ohjeistan sivuston teknisestä toteutuksesta vastaavia.

Käytössäni on työkalut SemRUSH, Mangools sekä Screaming Frog, joita käytän työssäni ja koulutuksissa ilman erillistä korvausta.

SEO-kiireapu ja lomitus

Kun tiimin kädet ovat täynnä töitä ja avaintekijöitä on lomalla tai kiinni muissa töissä, SEO freelancer varmistaa, että asiakkaita palvellaan laadukkaasti ja ammattitaidolla ilman häiriöitä. Freelancerille voidaan luoda oma sähköpostiosoite toimiston domainille, jolloin freelancer näkyy asiakkaille yrityksen työntekijänä.

Väliaikainen Senior SEO Specialist

SEO-osaajien rekryprosessi voi venyä pitkäksi, koska kokeneita tekijöitä ei ole jonoksi asti. Voit ottaa SEO freelancerin väliaikaisesti töihin kunnes uusi tekijä saadaan töihin.

Senioritason SEO-osaaja junnujen tueksi

Tekijöitä ja halua oppimiseen löytyy, mutta kaipaisitte kokeneen osaajan tukea? SEO freelancer voi ottaa vaativimmat asiakkuudet hoitoon ja samalla kouluttaa Google Adsin junior-osaajista senioreita. Koulutustuntien tuntihinta on 130€+ALV/h.

Kuinka homma hoituu?

Tutustutaan ensin. Varaa aika sivun alalaidasta. Jos löydämme yhteisen sävelen, voidaan aloittaa hommat vaikka saman tien.

Ensin laitetaan käyttöoikeudet kuntoon ja käydään läpi asiakkaat ja asiakkuuksille varatut tunnit. Merkitsen käytetyt työtunnit 15 minuutin tarkkuudella exceliin, jonka perusteella lähetän työstä verkkolaskun 14 vrk maksuajalla. 

Kuinkas tästä edetään?

Varaa jutteluaika kalenteristani. Kerro tilanteesi, tarpeesi ja toiveesi. Voit myös soittaa tai lähettää minulle viestin.